hopes&feelings

Just another WordPress.com weblog

povestile femeilor din jur.. martie 8, 2015

Filed under: Uncategorized — crismanda @ 11:21 pm

Pentru o zi, lumea zambeste de dragul femeii.

Cu sau fara eternul ei feminin, ne inclinam pret de o zi pentru femeile din jur. Macar pentru o zi, toate personajele feminine de la Wonder Woman incoace vor sta deoparte.IMG_3160

Macar pentru o zi, acordam mai mult credit realitatii si modelelor reale din jur.

Azi este despre femeile imperfecte din jur – pentru ca ele nu cred in perfectiune. Cele care sunt vii, vesele si speciale.Sunt inteligente, blande, curajoase si autentice. Cele care stiu sa aiba zambet in priviri, cele care stiu sa iti faca o zi mai buna.

Azi nu este despre feminism. Ci despre femeile din jur – ale caror povesti nu ai mereu rabdarea sa le asculti. Sau nu vezi dincolo de detalii. Este despre modul lor unic de a face si desface lucruri, de a cladi povesti sau a-si conduce propria viata..

Femeile din jurul meu sunt extrordinare in mare parte din an, nu doar azi. Si sunt incredibile cum isi apara dorintele si au puterea de a le face sa se intample.

O femeie din jurul meu:

Isi creste copiii singura. Sau a adoptat un copil.A traversat cateva diagnostice dificile si a trecut cu bine mai departe.Traieste iubirea vietii ei.S-a despartit si sufera.Isi iubeste jobul.Isi construieste propria afacere.E alaturi pentru prieteni. Are o familie fericita. Face echipa perfecta cu prietenul/sotul/iubitul..

Urca pe munte.Merge pe bicicleta.Cumpara brate de flori.A pierdut un om pe care l-a iubit.Viseaza la inconjurul lumii.Se pregateste sa fie mireasa.Gateste ca un masterchef.Tine dieta.E pasionata de fotografie.Asteapta primul copil.E blogger de succes. Are un deficit de auz.Ii place sa danseze.E bunica.Are o cariera de succes.Alearga la maraton.Merge la toate concertele.S-a indragostit.O ia de la capat.S-a operat.Emigreaza..

Povestile lor se scriu in fiecare zi, in fiecare an..Si departe de a a urma un scenariu prestabilit, fiecare se lasa dusa de idei noi, dorinte si experiente diferite.

Femeile din jur nu inceteaza sa uimeasca.. daca ai timp sa le citesti povestile. Iar ziua lor e in fiecare zi cand se simt iubite..

 

Lasă un comentariu