hopes&feelings

Just another WordPress.com weblog

Au innebunit salcamii.. Aprilie 18, 2017

Filed under: ganduri in randuri.. — crismanda @ 9:45 pm
Tags: , ,

Au innebunit salcamii. Si bratele de lalele albe, ce au navalit pe usa biroului deunazi. Iti rade uneori soarele din spatele unei perechi de ochelari si te intrebi ce a vrut sa zica de fapt Busu la meteo. Si e liniste dintr-o data, iti zumzaie doar gandurile in cap in timp ce se insira planuri in zilele din calendar.

S-au insailat pe o pagina cu multe zile, o gramada de mici minuni. O piesa de teatru si o ninsoare la munte. O expozitie cu Matisse si o prajitura cu ciocolata, egala cu cea mai cea dintre ispite: ce suflet ar rezista unui lava cake..

Au gangurit pruncii prietenilor in mesajele ce ma ajung din urma pe telefon. Si rad la ei si mai rad o data, in gand, catre mine. Ca viata iti joaca uneori feste si te lasa sa te miri in sinea ta, savurand o tarta cu lamaie, asortata la rochia cea noua.

Si te-a surprins iar primavara, cu bucati de viata ce le astepti cam de cand te stii si care ti se aseaza, ca un puzzle, sub ochi. Le gasesti uneori intr-un ou Kinder, ca pe un indiciu albastru ce deseneaza noi destinatii. Sau ca pe talismanul de pe bratara, cana de cafea sau biletul la concertul de vineri.

Da, e primavara iara primavara.. Si te ia cu frig, de la amintiri impanatate cu zapezile care tot apar, saptamanal, la munte. Si apoi, intr-un colt de casa rasar in tandem narcise, lalele si liliac. Si un zambet albastru care iti aduce aminte ca noi avem ziua de azi. Si te decizi sa mai faci inca un pas catre el..

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s