hopes&feelings

Just another WordPress.com weblog

Mi-e vara.. Iulie 3, 2017

Filed under: ganduri in randuri.. — crismanda @ 10:25 am
Tags: , , , , ,

seaside

Zile toride si un brat de dalii albe. Plimbari nocturne in parc. Clopotele bisericii in fiecare duminica (prea de) dimineata. Mirosul tartelor mele, din cuptor. Joaca cu copilul balai, in piscina. Gelozia lui, ca de data asta impart atentia la doi. Week-end-ul de Vama cu cei mai vechi prieteni si serile memorabile.. Sandalele mele verzi, cu toc brodat. Familia reunita, pret de cateva saptamani. Serile lungi pe terase racoroase. Esarfa mea de matase, albastra si fusta verde-olive.

Calatorii care ma entuziasmeaza. Mai e putin pana ma plimb printre nuferi.. si putin mai mult pana la strazile pavate ale Parisului. E o aruncatura de bat, in timp, de plajele Greciei. Inghetata cu fructe. Zilele de nastere si surprize faine. Proiecte care imi plac si o gasca vesela de suzete.

Imi adun in pozele instagram-ului, micile bucurii si minuni de zi cu zi. Mici victorii sau calatorii. Nostalgii sau bucurii de o zi.

Vara asta mi-e vara, cum nu a fost nicicand. Lucrurile s-au asezat cu calm, poate atunci cand am decis sa le las din stransoare.. si atunci cand am decis sa mai schimb ceva in mine. Iar timpul, cumva o balanta, s-a inclinat dupa multe lectii, in favoarea mea. Sa ma lase sa respir. Sa ma lase sa ma bucur, sa ma minunez. Sa uit sa imi fie frica. Sa iubesc si sa am incredere, din nou. Si imi proiectez, cu grija, restul vietii mele.. si lucrurile pe care mi le doresc dintotdeauna.

Mi-e vara si mi-e drag de ea, asa cum niciodata nu am avut timp sa imi fie..

 

 

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s